Personbil


Kørekort til Personbil 

Ascot Køreskole ligger centralt i Hjørring, tæt på Metropol shoppingcenter, så det er meget let at komme til teorilokalet og følge undervisning når du skal have et kørekort til personbil.

Vi tilbyder undervisning til almindelig bil dvs. kategori B kørekort, herunder rutinetimer og generhverv samt trailerkørekort kategori BE. Hvis du skal tage kørekort til bil på engelsk så har vi den mulighed også men indtil videre kun i vores afdeling i Aalborg.

Du kan forvente at få en succesoplevelse, hvad enten du skal have rutinetimer eller op til en køreprøve. 

 

Lidt generelt om forløbet

Hos Ascot Køreskole Hjørring underviser vi på små hold som hele tiden er tilpasset elevens ønske og stadie i undervisningsforløbet. Du bliver således hele tiden ledt fra en lettere til en sværere opgave.

Der er teoriaftener hver mandag og onsdag i 6 uger, derefter kan du hvis du er klar komme til en teoretisk og praktisk prøve.

Vi henter dig gerne ved dit uddannelsessted, læreplads, arbejde, hvis det er i midtbyen. Som køreskole tænker vi på miljøet og underviser i biler der kører omkring 20 km/l, uden at være kedelige.

Læs mere om undervisning her.

 

Lektioner:

For at forstå lovkravene skal du vide at en lektion skal vare mindst 45 minutter, derfor er alle vore lektioner i undervisningsforløbet opdelt i et antal lektioner a’ 45 minutter.

Mindstekrav til B kørekort:

  • Teori: Mindst 29 lektioner a’ 45 minutter
  • Kørsel: Mindst 24 lektioner a' 45 minutter
  • heraf 8 på baner og 16 på vejen

 Vi gør opmærksom på, at mange elever har brug for mere end de 16 kørelektioner på vejen.

 

Førstehjælp:

For at blive godkendt til kørekort ved politiet, skal alle have et såkaldt færdselsrelateret førstehjælpskursus - med hjertestarter før de kan ansøge om kørekort, kurset tager (lovkrav) 8 timer og afholdes i vore teorilokaler hver 3 lørdag. Man kan godt påbegynde teoriundervisning uden at have gennemført førstehjælpskurset. Vi tilråder at gennemføre førstehjælpskurset hurtigt efter holdstart. Læs mere om førstehjælpskursus her. 

 

Priser

Vores priser er transparante og i den lave ende. Du skal ikke betale for meget for et kørekort.

Nu kan du få finansieret dit kørekort via IKANO bank rentefrit.

Tilmeld dig nu

bil koerekort hjoerring1bil-koerekort.hjoerring