Personbil


Kørekort til Personbil 

Ascot Køreskole ligger centralt i Hjørring, tæt på Metropol shoppingcenter og meget tæt på Banegården, så det er meget let at komme til teorilokalet og følge undervisning, når du skal have et kørekort.

Vi tilbyder undervisning til almindelig bil dvs. kategori B kørekort, herunder rutinetimer og generhverv samt trailerkørekort kategori BE. Hvis du skal tage kørekort til bil på engelsk, så har vi den mulighed også.

Du kan forvente at få en succesoplevelse, hvad enten du skal have kørekort til personbil, rutinetimer eller kørekort til BE. 

 

Lidt generelt om forløbet

Hos Ascot Køreskole Hjørring underviser vi på små hold som hele tiden er tilpasset elevernes stadie i undervisningsforløbet. Du bliver således ledt fra en lettere til en sværere opgave.

Der er teoriaftener hver mandag og onsdag i 6 uger, derefter kan du, hvis du er klar, komme til en teoretisk og praktisk prøve.

Vi henter dig gerne ved dit uddannelsessted, læreplads, arbejde, hvis det er i midtbyen. Som køreskole tænker vi på miljøet og underviser i biler der kører fornuftigt, uden at være kedelige.

Læs mere om undervisning her.

 

Lovkrav kørekort B

Mindstekrav:

  • Teori: Mindst 29 lektioner à 45 minutter
  • Kørsel: Mindst 24 lektioner à 45 minutter - heraf 4 på kravlegård, 4 på glatbane og 16 på vej

En lektion skal vare mindst 45 minutter, derfor er alle vores lektioner i undervisningsforløbet opdelt i et antal lektioner à 45 minutter.

Vi gør opmærksom på, at lovkravet er et mindstekrav, og at mange elever har brug for mere end de 16 kørelektioner på vej.

 

Førstehjælp:

For at blive godkendt til kørekort ved politiet, skal alle have et færdselsrelateret førstehjælpskursus - med hjertestarter, før de kan ansøge om kørekort.

Kurset tager (lovkrav) 8 timer og afholdes i vore teorilokaler hver 3. lørdag. Man kan godt påbegynde teoriundervisning uden at have gennemført førstehjælpskurset. Vi tilråder at gennemføre førstehjælpskurset hurtigt efter holdstart. Læs mere om førstehjælpskursus her. 

 

Priser

Vores priser er transparante og i den lave ende. Du skal ikke betale for meget for dit kørekort.

Nu kan du få finansieret dit kørekort via IKANO bank rentefrit.

Tilmeld dig nu

bil koerekort hjoerring1bil-koerekort.hjoerring