Kørelærere


Kim Madsen

Kim Madsen

Kørelærer

Kim er uddannet kørelærer på Midtjysk Kørelærer Uddannelse.(MKU) i Viborg, og videreuddannet i Aalborg til Storvogns kørelærer, således at Kim er i stand til at undervise i Personbil, Lastbil, hænger, bus, bus-erhverv, samt (BE) stort trailerkørekort. Kim har også en Diplomuddannelse i Erhvervspædagogik til gavn for elever med indlærings barriererer.

Kategorier:

B - BE - C - CE - D - DE, samt stor erfaring med nervøse eller stressede elever.

Claus Kyndi

Claus Kyndi

Kørelærer

Claus er uddannet storvognskørelærer fra Dansk Kørelærer Skole i København. Han har arbejdet ved Forsvaret fra 1989 til 1995 i København, hvorefter han flyttede til Aalborg Kaserner hvor han var til 2015. Han underviser i kategorierne: Personbil - Stort trailerkort (BE) - Lastbil – Anhænger – Bus - Bus Erhverv. Claus er også førstehjælpsinstruktør. Underviser gerne med et smil på læberne, så eleverne forstår materialet og efterfølgende klarer en sikker kørsel i trafikken. 

Kategorier:

B - BE - C - CE - D - DE

Svend

Svend

Kørelærer

Svend er uddannet kørelærer i Aalborg i 2013, og har siden da været kørelærer i Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev. Svend har fra 2016 været kørelærer i Aalborg, og er nu en fast del af Team Ascot.  Svend er fra oktober 2018 sammen med Claus Kyndi, vores ansigt udad til i vores nye afdeling i Hjørring. Svend er derfor et velkendt ansigt i Hjørring / Aalborg og omegn, og kendt for sit rolige væsen. 

Kategorier:

B