Cookies


Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Vores kontaktinformationer:

Ascot Køreskole Hjørring
Jernbanegade 10, 
9800 Hjørring

70 12 10 10

info@ascotkoreskole.dk

 

HVAD ER COOKIES ?

En cookie er en lille smule tekst, som en hjemmeside sender og lagrer på den besøgende computer, så diverse oplysninger gemmes til næste gang, computeren besøger hjemmesiden. 

Såkaldte "førstepartscookies" er cookies der lagres af den enhed der styrer domænet hvor disses cookies lagres. Ascot Køreskoles egne cookies er altså "førstepartscookies". I de tilfælde, hvor vi tillader andre at lagre cookies på vores website, vil dette være såkaldte "tredjepartscookies".

 

VI BENYTTER FØLGENDE COOKIES 

Nødvendige cookies:

Vi benytter cookies,  der er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere korrekt, så du kan bevæge dig rundt og bruge hjemmesidens funktioner. Du behøver ikke godkende denne type cookies, da de er nødvendige for, at du kan bruge hjemmesiden. Herunder bruger vi en cookie, til at huske din samtykke til brugen af cookies. 

Særskilt om tredjepart cookies

Google Analytics 

Ascot Køreskole gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata. Vi bruger bl.a. Google Analytics til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden, måling af trafikken på hjemmesiden og til at forbedre vores markedsføring.

Google Analytics indsamler den IP-adresse som du tildeles ved dagen for besøget på hjemmesiden. Ascot Køreskole kombinerer ikke oplysninger indsamlet ved hjælp af Google Analytics med andre personlige data. Googles mulighed for at bruge og dele de oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside som indsamles af Google Analytics, reguleres af Google Analytics vilkår og betingelser, der findes på http://www.google.com/analytics/terms/us.html og Googles privatlivspolitik placeret på http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

 

Facebook cookies 

Ascot Køreskole bruger også cookies fra Facebook i forbindelse med brugen af Facebook plugin på hjemmesiden.  

SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU COOKIES

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

 

PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik

Persondatabeskyttelse samt sikkerhed på vores hjemmeside betyder rigtig meget for Ascot Køreskole. Derfor er det vigtigt for os, at du forstår, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Denne databeskyttelsespolitik vedrører den behandling af personoplysninger, der sker, når vi indsamler oplysninger om dig, samt når du bruger vores hjemmeside.

Den juridisk ansvarlige part? 

Ascot Køreskole, CVR-nr. 35643575, Vesterbro 34, 9000 Ålborg, afgør, til hvilket formål dine personoplysninger indsamles og behandles, og Ascot Køreskole er derfor ”dataansvarlig” som defineret i persondatalovgivningen.

  

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
Behandlinger baseret på opfyldelse af vores kontrakt med dig

Størsteparten af de personoplysninger, som vi behandler om dig, behandles med henblik på at kunne levere en ønsket ydelse til dig og derved opfylde vores kontrakt med dig. 

Indsamling af personlige oplysninger
Når du tilmelder dig hos Ascot Køreskole Hjørring– f. eks. køreundervisning eller når du udfylder vores kontaktskema – bliver dine kontaktdata brugt til at besvare din henvendelse. Vi benytter evt. oplysningerne til at kontakte nuværende og tidligere kunder med gode tilbud og feedback-anmodning.

De oplysninger vi indsamler i den forbindelse er almindelige personoplysninger : navn, e-mail, fødselsdag, adresse og telefon nummer.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?
Når du registrerer dig hos Ascot Køreskole med information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, gemmer vi oplysningerne i op til 1 år. Derefter slettes alle personoplysninger.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Ascot Køreskole, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser med jævnlig sikkerhedskontrol. Ascot Køreskole giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

I enkelte tilfælde overfører vi data til databehandlere uden for EU og EØS. Sådanne overførsler sker dels på baggrund af databehandleraftaler samt ligeledes Europakommissionens standardkontrakter, som er vurderet at give tilstrækkelig garanti for beskyttelse af privatlivets fred, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder. Europakommissionens standardkontrakter kan findes her: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en

Hvad bruger vi oplysningerne til?
Ascot Køreskole benytter dine personlige oplysninger til at kontakte dig, hvis vi har brug for din tilbagemelding omkring et overstået undervisningsforløb hos os eller eventuelt når vi har et tilbud, der kan interessere dig. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenlig.

Slette eller ændre i personlige oplysninger
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger Ascot Køreskole har registreret om dig, ved at skrive til info@ascotkoreskole.dk. Du har ifølge persondataloven ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger rettet eller fjernet, ligesom du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at sende os en mail på: info@ascotkoreskole.dk

Informationer om cookies og vores persondata politik kan blive rettet fra tid til anden, så du bedes besøge denne side regelmæssigt for at holde dig opdateret.